Bijgewerkt: 12 juni 2024

Familievoorstelling Tutu in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
10-04-2014

Op zaterdag 19 april 2014 om 14.30 uur en om 19.30 uur kunt u in het Amstelveens Poppentheater komen kijken naar de première van familievoorstelling TUTU van het projectietheater Lichtbende. Tutu is een prachtig lichtbeeldenverhaal in combinatie met live geluiden en muziek.

TUTU vertelt het verhaal van een kind, dat haar dromen weet waar te maken. Vanaf haar eerste danspasjes volg je haar lief en leed in een tijd van grote veranderingen. De dans, die toen beïnvloed werd door persoonlijke vrijheidsdrang, mechanisatie en andere culturen, weerspiegelt haar leven.

Foto Amstelveen
(Bron Lichtbende - 2014)

De flyer van de voorstelling 'Tutu'


De projectiebeelden zijn gemaakt van alledaagse voorwerpen en materialen die handmatig en mechanisch worden gemanipuleerd met toverlantaarns en verschillende instrumenten. De toeschouwer maakt mee hoe de spelers en de muzikanten dit wonderlijke en ritmische dansverhaal tevoorschijn toveren op het grote doek. Na de voorstelling volgt een korte demonstratie van de toverlantaarns!

Toegangsprijs: € 8,- p.p. Leeftijd : vanaf 6 jaar. Kijk regelmatig op onze Facebookpagina voor leuke acties: www.facebook.com/amstelveenspoppentheater Alle informatie en acties kun je terugvinden op: www.amstelveenspoppentheater.nl  en www.lichtbende.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.