Bijgewerkt: 1 juli 2022

Fashionshows bij V&D Amstelveen op 7 september 2013

Nieuws -> Informatief

Bron: V&D
27-08-2013

Warenhuis V&D luidt het nieuwe modeseizoen in met een feestelijk stijl event op zaterdag 7 september 2013. Van 12.00 tot 17.00 uur verwelkomt V&D Amstelveen haar klanten met Prosecco. Tijdens het stijl event lopen diverse modellen door de winkel met de nieuwste najaarsoutfits en krijgen klanten persoonlijk stijl-, kleur- en make-upadvies. Naast het opdoen van inspiratie is het de ideale manier om met hulp van professionals de najaarsgarderobe samen te stellen.

V en D Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Het warenhuis V&D in Amstelveen


Persoonlijk stijladvies

Op vertoon van de V&D VIPkaart krijgen klanten gratis advies van professionele stijl- en kleuradviseurs. Aan de hand van onder andere oog- en huidskleur, figuur en persoonlijke wensen maakt de adviseur een stijladvies op maat.

Jelena Krstic, stijladviseur: “Uit de praktijk blijkt, dat veel vrouwen eigenlijk niet goed weet wat hen goed staat. En veel van hen geeft dan ook toe wel eens een miskoop te doen. Graag adviseer ik op zaterdag 7 september klanten van V&D, waar ze op moet letten bij de aanschaf van kleding.”

Op de cosmetica afdeling van V&D staan ICI Paris XL make-up artists klaar om klanten te voorzien van een echte najaars make-up en geven advies. VIPklanten krijgen een kortingsbon mee op een make-up product naar keuze. Klanten die nog geen V&D VIPkaart hebben, kunnen deze op zaterdag 7 september gratis aanvragen bij de speciale VIPbalie in V&D Amstelveen.

V en D Amstelveen
(Bron V&D - 2013)

Modetrends 2013 van V&D


Hjalmar Prinsen, bedrijfsleider V&D Amstelveen: “We zien, dat klanten zich graag laten adviseren op het gebied van mode en verzorging. De start van het nieuwe modeseizoen is dan ook een ideaal moment om klanten extra service te bieden door het geven van persoonlijk advies. De nieuwe modecollecties zijn binnen en om dit najaar volgens de laatste trends gekleed te gaan, geeft V&D op zaterdag 7 en zondag 8 september 20% VIPkorting op deze collecties.”

Overige locaties V&D stijl event

Het V&D stijl event vindt op zaterdag 7 september tevens plaats in V&D Almere, Arnhem, Breda, Den Haag Centrum, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam Beursplein en Utrecht.

Over V&D

V&D, voor 2007 ook bekend als Vroom & Dreesmann, is een Nederlands warenhuis en is eigendom van investeringsmaatschappij Sun European, de Europese adviseur van Sun Capital Partners Inc., een toonaangevende Amerikaanse investeringsmaatschappij. V&D is in 1887 opgericht door Willem Vroom en Anton Dreesmann.

Het eerste filiaal bevond zich aan de Weesperstraat in Amsterdam. Vroom & Dreesmann heeft tegenwoordig 62 filialen, verspreid over heel Nederland, is het grootste warenhuis van Nederland met een breed assortiment en een unieke mix van merken en private brands. Inmiddels heeft V&D meer dan 4.000 A-merken shop-in-shops en ontvangt V&D per week ruim 2,2 miljoen bezoekers in 62 vestigingen en op vd.nl. V&D Group heeft ruim 10.000 medewerkers.

Via de desktop of tablet (www.vd.nl ) of via de smartphone (m.vd.nl) zijn producten online te bestellen. La Place is de horecaformule van V&D en beide zijn eigendom van Sun European Partners. Voor meer informatie kijk op www.vd.nl , www.laplace.nl  of volg ons via Facebook, Twitter, Hyves en YouTube.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.