Bijgewerkt: 29 april 2024

Februari-actie van de Amstelzijde Restaurants

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelzijde Restaurants
30-01-2024

Vorig jaar hebben de horecaondernemers van - SAAM Restaurant, Brasserie Paardenburg, Ron Gastrobar Indonesia, India Port, Café Restaurant Heisa en Loetje aan de Amstel - zich verenigd onder de naam Amstelzijde Restaurants.

In augustus 2023 is hiervoor een visuele identiteit gelanceerd inclusief een website (amstelzijderestaurants.nl) en is de naam middels banieren aan de Amstelzijde zichtbaar gemaakt. Dit jaar gaat Amstelzijde Restaurants verschillende grote en kleine events organiseren die de naamsbekendheid verdergaan vergroten en meer mensen naar deze culinaire strip gaan trekken.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelzijde Restaurants - 2023)

Amstelzijde Restaurants Amstelzijde 37 t/ 59, 1184 TZ Amstelveen

February Flavours. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een afwisselend programma voor de zomermaanden. Maar we trappen af met February Flavours (Februari Smaken). February Flavours stelt bezoekers op een buitengewoon aantrekkelijke in staat te genieten van al het lekkers dat onze restaurants te bieden hebben. Met ander worden, exclusieve smaken voor een aantrekkelijke prijs, dat is February Flavours.

Deze actie wordt op verschillende manieren gecommuniceerd. Zoals op de website amstelzijderestaurants.nl/february , daar staat welke February Flavours de restaurants hebben samengesteld. Reserveren kan eenvoudig via de website. Daarnaast is er een printadvertentie geplaatst in AmstelveenZ Magazine, inclusief een online banner op de homepage. We gaan adverteren op social media en in week 6 en 7 zetten outdoor reclame in.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.