Bijgewerkt: 19 april 2024

Feestelijke jubileumweek bij GAMMA Amstelveen in maart 2023

Nieuws -> Informatief

Bron: Goedhart
28-02-2023

Een jaar geleden, op woensdag 9 maart 2022, werd de nieuwe GAMMA Amstelveen met een volledig vernieuwd concept aan de Zetterij 12 feestelijk geopend. 'Veel nieuwe én bekende klanten wisten ons het afgelopen jaar te vinden op de nieuwe locatie en hebben wij mogen helpen aan de juiste artikelen om hun huis mooier én duurzamer te maken. We hebben helemaal ons plekje aan de Zetterij gevonden en daar zijn we onze klanten erg dankbaar voor. Deze mijlpaal willen we dan ook graag met hen vieren tijdens een feestelijke jubileumweek van donderdag 9 tot en met zondag 12 maart!' - aldus Marcel van Lammeren, bouwmarktmanager GAMMA Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Foto Goedhart - 2023)

Volledig vernieuwd concept van bouwmarkt GAMMA in Amstelveen

Alles in huis voor iedere klus. GAMMA Amstelveen is een van de nieuwste GAMMA-bouwmarkten van Nederland. De artikelen liggen geclusterd in kluswerelden waardoor het voor klanten direct duidelijk is waar alles voor het project te vinden is. Verf, tuin en duurzaamheid zijn de speerpunten in de bouwmarkt en dit nieuwste concept zorgt ervoor dat de doe-het-zelver sneller, makkelijker en beter zijn inkopen kan doen. Door een mooie en functionele combinatie van on- en offline is er veel focus op beleving en inspiratie om klanten te enthousiasmeren en het zelfvertrouwen te geven om met hun klus aan de slag te gaan.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2022)

Het gebouw van de bouwmarkt GAMMA in Amstelveen aan de Zetterij 12

Feestelijke jubileumweek. In de jubileumweek, van donderdag 9 tot en met zondag 12 maart 2023, vinden tal van feestelijke activiteiten plaats en inspirerende demonstraties. Bovendien profiteren bezoekers van extra scherpe aanbiedingen. Op zondag sluiten we de week af met een gezellige familiedag.

Onderdeel Goedhart. GAMMA Amstelveen is onderdeel van familiebedrijf Goedhart uit Alphen aan den Rijn. Goedhart is franchisenemer van Intergamma en exploiteert 17 bouwmarkten van GAMMA en KARWEI in de Randstad. Bovendien is zij, al sinds 1919, met Bouwcenter Goedhart nog steeds actief in de bouwmaterialengroothandel. Meer informatie: www.goedhart.com



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.