Bijgewerkt: 18 mei 2024

Feestelijke opening nieuwe Jumbo winkel in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Jumbo
16-11-2016

De nieuwe Jumbo winkel aan de Rembrandtweg in Amstelveen opent op woensdag 30 november 2016 haar deuren. Jumbo laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbij gaan. Inwoners van Amstelveen en omgeving zijn dan ook van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening om 09.00 uur. De eerste 150 klanten worden verwelkomd met een mooie bos bloemen. Bovendien krijgen alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart mee naar huis. Deze actie loopt tot en met zaterdag 3 december 2016.

Na ruim 50 jaar Kingsalmarkt stapt familiebedrijf Veenbrink uit Amstelveen over naar de Jumbo formule. Ondernemer Cartouche Veenbrink is trots op de winkel: “Samen met mijn team kijk ik er erg naar uit om kennis te mogen maken met de Jumbo formule. In de nieuwe winkel bieden we klanten nog meer winkelplezier.”

Nieuw: verse sushi en pizza’s. Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment voor de laagste prijs. Voor de liefhebbers is er verse sushi verkrijgbaar en Jumbo medewerkers bereiden verse pizza’s die klanten thuis kunnen afbakken. Op het versplein biedt Jumbo een grote variatie aan dagverse producten zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. De slagerij is voorzien van een grill-afdeling voor vers gegrild vlees. Daarnaast beschikt de winkel over zelfscan kassa’s.

Foto Amstelveen
(Bron Jumbo - 2016)

Ondernemer Cartouche Veenbrink en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel


Pick Up Point. Ook wordt de winkel uitgerust met een Pick Up Point. Via de website Jumbo.comkunnen klanten hun boodschappen bestellen en deze vervolgens ophalen bij de speciale balie in de winkel. Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16.00 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12.00 uur besteld zijn. Bij het ophalen van de bestelling kan enkel met pin worden betaald.

Service: een stapje verder. Frits van Eerd, algemeen directeur Jumbo Supermarkten, is persoonlijk aanwezig bij de heropening: “Door deze vernieuwing kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Onze service gaat altijd net een stapje verder, waarbij we streven naar 100% klanttevredenheid door middel van de unieke Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Dit kunnen we alleen waarmaken met de hulp en inzet van onze medewerkers.”

Vertrouwde gezichten. In de nieuwe winkel worden klanten verwelkomd door vertrouwde gezichten. Daarnaast wordt het team uitgebreid met een aantal nieuwe collega’s. De wervingscampagne is al van start gegaan. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl. Adres: Rembrandtweg 617-635, 1181 GV Amstelveen.

Over Jumbo Supermarkten

Jumbo telt momenteel zo’n 580 winkels, waaronder drie Foodmarkten. Ook zijn er ruim 275 Pick Up Points, waar klanten hun online bestellingen kunnen ophalen en bezorgt de supermarktketen boodschappen aan huis. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo onlangs voor de 16de keer door GfK uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland. Door de overname van Super de Boer in 2009 en van C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van het land.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.