Bijgewerkt: 24 juni 2024

Feestje in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
26-09-2014

Voor iedereen vanaf 2 jaar die wel van een muzikaal feestje houdt brengt Samba Salad zaterdagmorgen 4 oktober 2014 om 11.00 uur de voorstelling Hieperdepiep…..Hier ben ik! Rita, Herman en Maya zingen, swingen en spelen en doen eigenlijk alles waar ze zelf zin in hebben en iedereen mag meedoen! Het wordt natuurlijk wel een gezellige bende met al dat speelgoed, potten, emmers, dozen, poppen en muziekinstrumenten. Dat hoort nou eenmaal bij een feestje.

Sprankelende liedjes op Braziliaanse-, Caraïbische- en Spaanse muziekstijlen. Ze spelen gitaar, cavaquinho, trés, cajón, marimbula en allerlei bijzondere percussie-instrumenten maar ze maken ook muziek op speelgoed en rommel. Toegangsprijs: € 8,00. Reserveren kan via 020-6450439 of www.amstelveenspoppentheater.nl

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2014)

Hieperdepiep?..Hier ben ik!


Premiere ‘Wolkenfabriek’  in het Amstelveens Poppentheater

Op zondag 5 oktober 2014 om 14.30 uur  brengt poppenspeelster Irene Laros haar nieuwste voorstelling ‘De Wolkenfabriek’ in het Amstelveens Poppentheater. Voor iedereen vanaf 4 jaar.

Willy van de Wolkenfabriek luistert iedere avond naar het weerbericht om te weten welke wolken hij de volgende dag de lucht in moet sturen. Morgen is er geen wolkje aan de lucht! Lekker een dagje vrij. Maar wat gebeurt er als huisdier Wolly toch per ongeluk wat wolkenknopjes indrukt? Irene bracht eerder de voorstellingen ‘De Geluksvogel’ en ‘Vis op het droge’. Toegangsprijs: € 8,00. Reserveren kan via 020-6450439 of www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.