Bijgewerkt: 25 juni 2022

Festival Reistebrij met rijdende theatertjes op het Stadsplein Amstelveen

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
24-10-2016

Het Amstelveens Poppentheater sluit zaterdag 29 oktober 2016 in het kader van hun 50-jarig bestaan de jubileummaand feestelijk af met voorstellingen in verschillende rijdende theatertjes. In de Busganga van Teatro Munganga kan iedereen vanaf 4 jaar de avonturen van Pietje en zijn reis naar de maan volgen. Voor deze voorstelling geldt: ‘Language no problem’. Ditzelfde geldt voor de schimmenspelvoorstelling 'Kermissprookje (4+) in de woonwagen van Nomad.

Foto Amstelveen
(Bron APT - 2016)

Carlos Lagoeiro een van de oprichters van Teatro Munganga voor de theaterbus


In de vrachtwagen van Unieke Zaken kan iedereen vanaf 8 jaar mee ‘Naar de Maan’ in drie kwartier theaterspektakel. Nancy Wiltink vertelt in haar caravan het spannende avontuur (6+) van de Reus die tussen Amstelveen en Amsterdam slaapt. Voor de kleintjes tussen de 3 en 6 jaar speelt Kapitein Wouter in zijn boot de poppentheatervoorstelling ‘Beer en de drie eendjes’ en De Kleine Zon brengt ‘Het Kabouterbos’ in een klein busje. Tenslotte rijdt er een theaterfiets rond en kunnen kinderen zelf aan de slag met poppenspel in de poppentheaterbestelbus.

Plaats: Stadsplein Amstelveen. Verschillende aanvangstijden. Toegangsprijs voor de voorstellingen: € 5. Reserveren kan via 020-6450439 of via www.Amstelveenspoppentheater.nl  of info@amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.