Bijgewerkt: 25 juni 2022

FloriWorld is het decor tijdens het Amsterdam Dance Event 2020

Nieuws -> Ontspanning

Bron: FloriWorld
22-10-2020

FloriWorld in Aalsmeer staat decor tijdens het bekende Amsterdam Dance Event (ADE). ADE is de meest vooraanstaande en invloedrijke bijeenkomst voor de muziekindustrie. Dit bekende Amsterdamse event kan dit jaar helaas niet doorgaan met publiek maar wordt zondag 25 oktober 2020 online gevierd. Verschillende ruimten in FloriWorld zullen decor staan tijdens dit event!

Vanuit de FloriWorld immersive room zal een panelgesprek gaan plaatsvinden op 1,5 meter tussen wereldbekende DJ’s over duurzaamheid. Aan dit panelgesprek doen bekende DJ’s mee, zoals Sam Feldt, Sander Kleinenberg, Jay Hardway en Julian Jordan. Vanuit de neon jungle in FloriWorld geeft DJ Sam Feldt een exclusieve livestream met live-band. Tip voor de echte fans, Sam gaat zijn nieuwste en nog niet uitgebrachte muziek draaien op de DJ booth!Het is niet de eerste keer dat FloriWorld wordt bezocht door een wereldberoemde DJ. Tijdens de online opening van FloriWorld gaf Sam Feldt een spetterende show vanuit de jungle ruimte. Sam Feldt is oprichter van de Heartfeldt Foundation - een non-profit organisatie die mensen informeert en inspireert om een milieubewuste levensstijl en duurzame toekomst voor iedereen mogelijk te maken. Vanuit de Heartfeldt Foundation kreeg FloriWorld het geweldige verzoek om locatie te zijn voor deze opnames.

Maak je klaar om deel te nemen aan een livestream evenement als nooit tevoren! Fans zullen eerst een zeldzaam optreden meemaken met Sam Feldt's live band, met nieuwe en onuitgebrachte muziek. Daarna zal Sam een panel organiseren rond een onderwerp dat hem na aan het hart ligt: duurzaamheid. Hij heeft DJ's Julian Jordan, Jay Hardway en Sander Kleinenberg uitgenodigd om samen met hem te discussiëren over de manier waarop we een duurzamere levensstijl kunnen leven. De performance en het panel vinden plaats in FloriWorld - een centrum vol met bloemen van over de hele wereld - in Amsterdam en worden exclusief gestreamd op Cadenza.tv. Alle opbrengsten gaan naar Sam's Heartfeldt Foundation, die als kerntaak heeft het bevorderen van bewust consumeren en duurzaam leven wereldwijd.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2020)

Het gebouw van het sierteelt exprecience center FloriWorld in Aalsmeer op 22 oktober 2020


Sam Feldt is een Nederlandse DJ, platenproducent en ondernemer. Na een carrière te hebben opgebouwd op zijn uitgesproken feel-good sound, heeft Sam een dubbelalbum en een veelheid aan topreleases. Zijn muziek is warm en intiem en leent zich bijzonder goed voor echte live-optredens. Naast zijn muzikale activiteiten heeft Sam een platform ontwikkeld - Fangage - om artiesten beter in contact te brengen met hun fans. Zijn volgende project is om de leiding te nemen over een beweging, hoewel zijn Heartfeldt-stichting, die zal helpen om invloed uit te oefenen op een meer duurzame levensstijl door terug te geven aan de planeet om hun eigen impact op het milieu te verminderen en te compenseren, waarbij anderen worden aangemoedigd om hetzelfde te doen.

Tickets voor de exclusieve livestream zijn verkrijgbaar via https://cadenza.tv/set/sam-feldt Alle opbrengsten van dit online event gaan naar Sam’s Heartfeldt Foundation, wiens missie het is om bewust consumeren en duurzaam leven wereldwijd te promoten. Meer info over FloriWorld www.floriworld.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.