Bijgewerkt: 21 september 2021

Food Soul Festival 2015 in Amsterdam

Nieuws -> Informatief

Bron: Soul Food Concepts
16-01-2015

Food Soul Festival is een Food evenement met ca. 20 foodtrucks op een unieke locatie in Amsterdam met gratis toegang. De Kromhouthal in Amsterdam Noord wordt het laatste weekend van januari omgetoverd tot één groot restaurant. Vanaf vrijdag 30 januari 2015 16.00 uur tot en met zondag 1 februari 2015 22.00 uur kan iedereen genieten van heerlijke culinaire verrassingen, mooie speciale wijnen, ambachtelijke bieren en fantastische muziek.

Foto Amstelveen
(Bron Soul Food Concepts - 2015)

De flyer van het Food Soul Festival 2015 in Amsterdam


Zoals de naam van het festival al doet vermoeden, wordt het festival ondersteund door heerlijke soul muziek. Deze muziek wordt verzorgd door “de Witte Snor”. Vanaf deze tractor worden er platen op vinyl gedraaid. Iedere avond sluiten de Disco Troopers in een grote Disco-/Spiegelbol de avond af met oude soulhits, foute discostampers en gouden hitjes.

Dus kom voor je koningsmaal, hippe drankjes en funky soul deuntjes het laatste weekend van januari langs in onze culinaire hal, genaamd ‘Food Soul Festival’. Alle ingrediënten zijn aanwezig om volop te genieten van alle geneugten des Levens. En het adembenemende uitzicht op het IJ maakt het gehele plaatje compleet. Al met al een heerlijk ontspannen sfeertje. Adres: www.foodsoulfestival.nl De Kromhouthal Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KP AmsterdamAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.