Bijgewerkt: 30 juni 2022

Fotografie cursus voor gevorderden bij de Volksuniversiteit Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Platform C / Volksuniversiteit Amstelland
10-01-2018

Bekend met de basisbegrippen van fotografie? Vergroot die kennis bij de cursus 'Fotografie voor gevorderden', start op 16 januari 2018 bij Platform C | Volksuniversiteit Amstelland. Werk aan de verfijning van jouw fotografische werkwijze en eigen stijl.

In deze cursus werk je aan de verfijning van jouw fotografische werkwijze en eigen stijl. De behandelde onderwerpen, zoals witbalans, fotograferen onder lastige lichtomstandigheden, histogram en het dynamisch bereik geven je meer controle over het eindresultaat. Tijdens de lessen wordt geoefend met de grijskaart.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Grazende koeien in de Bovenkerkerpolder in augustus 2014. Het is een polder in en ten zuiden van Amstelveen en ten oosten van Bovenkerk langs de rivier Amstel


Je leert ook om met de handmatige instelling van je camera goede, sfeervolle foto's te maken. Je werkt in je eigen interessegebied van de fotografie; de foto's worden in de les besproken. De cursus is een vervolg op de basiscursus maar ook geschikt voor anderen die bekend zijn met de basisbegrippen van de fotografie: ISO-waarde, sluitertijd en diafragma. Cursusprijs is inclusief reader. Zelf meebrengen: digitale camera, handleiding, USB-stick of USB-kabel van de camera. Het zijn 6 lessen van 3 uur voor € 175. Schrijf je gauw in! http://bit.ly/2p58pbnAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.