Bijgewerkt: 16 juni 2024

Fotostrip workshop in de bibliotheek

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
01-08-2013

Tijdens de zomervakantie kan je ook in augustus 2013 weer terecht in de bieb voor een leuke workshop. Dit keer staat de workshop 'Maak je eigen fotostrip' op de agenda. Ben je tussen de 8 en 12 jaar, dan hoef je je dus niet te vervelen.

filmstrip Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

'Maak je eigen fotostrip'


In de workshop maak je een unieke fotostrip met je mooiste en leukste foto's. Samen met iemand van de bieb maak je er een echt stripverhaal van... en dat allemaal online vanuit de bieb. Het leuke is, dat je dan thuis het resultaat kunt laten zien. En natuurlijk krijg je ook nog een uitdraai mee aan het einde van de workshop. Heb je zelf al leuke foto's die je wilt gebruiken? Neem ze dan mee op een USB stick.

Schrijf je wel snel in, want het aantal deelnemers is beperkt. De workshop wordt in alle vier de bibliotheken gegeven en duurt twee uur. Maandag 12 augustus starten we in bibliotheek Uithoorn, dinsdag 13 augustus in bibliotheek Westwijk, woensdag 14 augustus in bibliotheek Stadsplein en tenslotte op donderdag 15 augustus in bibliotheek Aalsmeer. Telkens van 10.00 tot 12.00 uur, leeftijd 8 t/m 12 jaar. De prijs is € 9,- en voor leden € 8,-. Via de website www.debibliotheekamstelland.nl kan je direct een kaartje kopen, of in een van de genoemde bibliotheken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.