Bijgewerkt: 14 april 2021

Frans Foodtruck Festival 2020 in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Astrid Béchard
02-03-2020

Beste Francofielen, Amstelveners en omwonenden, de Franse markt in Amstelveen is er weer op zaterdag 7 maart 2020 op het Stadsplein. De editie van 7 maart zal een kleine, maar gezellige zijn. Er zullen heerlijke verse crêpes gemaakt worden, vanuit onze foodtruck grillbus heerlijke raclette en overheerlijke varkensknietjes en knoflookworsten, bekend van de markt op vrijdag.

Verder kunnen er ziltige oesters gegeten worden jeu de boules gespeeld worden. Er is ook de mogelijkheid voor kinderen met onze oude houten spellen te spelen en de (wilde)dieren om mee rond te rijden voor de kleintjes zal er ook bij zijn, als het weer mee zit. En natuurlijk zullen de echte Franse drankjes uit Normandië en Zuid-Frankrijk niet ontbreken. Er zullen terrassen zijn met originele Franse stoeltjes en tafeltjes. En met kleden kunt u zich heerlijk warmhouden en genieten van het Franse vakantiegevoel, terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Zaterdag 7 maart 2020 tussen 11:00 en 19:00 bent u welkom op het Stadsplein van Amstelveen. Check de Facebook group. Leuk als jullie (weer) komen!

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2019)

Franse Foodtruck Festival op het Stadsplein Amstelveen in september 2019


In 2004 is Souvenirs de France gestart door Astrid en Bruno om Nederland te overtuigen van de smaakvolle Franse streekproducten in combinatie met de overheerlijk Bretonse cuisine. Bekend met de Franse cultuur en taal, hebben ze een heerlijke selectie gemaakt van wat zij de beste producten van Frankrijk vinden. Naast de webshop zijn de producten ook te vinden op markten en evenementen en worden onze producten geleverd aan de diverse restaurants en delicatesse winkels.

Deze producten komen uit de verschillende regio’s, waar wij direct samenwerken met inmiddels meer dan 40 Franse families en boeren. Vakkundig in wat zij doen, soms al generaties lang. Een selectie van deze bijzondere producten brengen wij naar Nederland, zodat u daarvan heerlijk kunt genieten. Bekijk ook de website: Souvenirs de FranceAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.