Bijgewerkt: 27 juni 2022

Geen betaald parkeren meer voor het raadhuis van Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
02-06-2014

Zoals in het collegeprogramma al werd aangekondigd, is het college van Burgemeester en Wethouders van Amstelveen van plan een blauwe zone bij het raadhuis in te stellen met een maximale parkeerduur van 1,5 uur. Het betaald parkeren wordt hiermee dus opgeheven. De blauwe zone kan op zijn vroegst per 25 juli 2014 worden ingesteld.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Betaald parkeren voor het raadhuis van Amstelveen in maart 2014


Wethouder Verkeer en Parkeren Jeroen Brandes: “Wij vinden het van belang, dat de bezoekers van het raadhuis die maar kort langskomen, om bijvoorbeeld een paspoort, of een rijbewijs op te halen, gratis kunnen parkeren. Dat hoort bij een klantgerichte overheid. Wij gaan ervan uit, dat Amstelveense inwoners hier op een verantwoorde manier mee om kunnen gaan.”

Voor het omzetten van betaald parkeren naar een blauwe zone is een verkeersbesluit nodig. Dit besluit is vanaf 11 juni 2014 zes weken ter inzage op www.amstelveen.nl/web/bekendmakingen.htm. Belanghebbenden hebben zes weken de tijd een zienswijze in te dienen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.