Bijgewerkt: 6 december 2022

Geen dreigend banenverlies bij KLM

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
31-10-2012

De berichtgeving in dagblad 'De Telegraaf' van 31oktober 2012, over dreigend banenverlies bij KLM, is absoluut onjuist. Wim Kooijman, HR & Industrial Relations: 'Wij zijn vanaf 2008 uiterst terughoudend met het aannemen van mensen van buiten en dat blijft zo voor alle bedrijfsonderdelen. Het uitgangspunt ‘keeping the family together” blijft onveranderd'.

De journalist van 'De Telegraaf' wekt nu ten onrechte de suggestie, dat KLM via de woordvoering laat weten, dat er mogelijk banen op de tocht staan. Die conclusie is volledig voor rekening van de journalist.

Klm Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2006)

Het hoofdkantoor van KLM vanuit het Amsterdamse Bos gefotografeerd. Het hoofdkantoor van de KLM staat aan de Amsterdamseweg nummer 55 in Amstelveen


In het dagblad staat er in een artikel op 31 oktober 2012, dat 'in de komende twee jaar dreigen minstens 1300 werknemers van KLM hun baan te verliezen. De vliegmaatschappij moet verder afslanken om uit de rode cijfers te blijven' – aldus de verslaggever Luchtvaart en Reisindustrie van 'De Telegraaf'.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.