Bijgewerkt: 2 december 2023

Genomineerden Hulp van het Jaar 2014 verkiezing zijn bekend

Nieuws -> Informatief

Bron: Colinda van der Zalm
30-10-2014

De Nationale Hulpgids heeft bekend gemaakt wie de genomineerden zijn van de Hulp van het Jaar verkiezing 2014. Vanaf nu kan er gestemd worden op alle geliefde oppassers, begeleiders, verzorgers en huishoudelijke hulpen die zijn genomineerd door hulpvragers, collega’s en familie. De winnaar wint een welverdiende droomovernachting op een locatie naar keuze.

Alle provincies worden vertegenwoordigd door de 77 genomineerden. Vanuit het hele land hebben cliënten, collega’s en familie hun favoriete hulpen genomineerd en nu is het publiek aan zet. Tot en met 16 november 2014 kan er gestemd worden op www.hulpvanhetjaar.nl. Door hun stem uit te brengen kunnen stemmers in de prijzen vallen. Zo verloot de organisatie tickets voor attractieparken zoals Avonturenpark Hellendoorn en Avifauna, maar ook giftcards van bijvoorbeeld YourSurprise en de Gezondheidsbon.

Foto Amstelveen
(Foto Hulp van het Jaar - 2014)

In deze tijden van enorme bezuinigingen is er een positieve kijk op de thuiszorg nodig


Maar ook de stemmers vallen in de prijzen

Verschillende sponsors hebben prijzen beschikbaar gesteld die verloot worden onder alle stemmers. Als je stemt kun je een van de volgende prijzen winnen:

-Koningin Julianatoren: 1 seizoenskaart (familiekaart)

-Studio Zo Mooi: 3 cadeaubonnen van €20,-

-Avonturenpark Hellendoorn: 2 entreetickets

-Wellness kadobon: 3 cadeaubonnen van € 25,- en 3 hamam handdoeken

-Avifauna: 2 entreetickets

-Attractiepark Drouwenerzand: 2 entreetickets

-YourSurprise: 3 cadeaubonnen van €20,-

-Greetz: 3 boeketten

-Gezondheidsbon: 2 cadeaubonnen van € 25,-

Hulp van het Jaar

In deze tijden van enorme bezuinigingen is er een positieve kijk op de thuiszorg nodig. De Nationale Hulpgids organiseert daarom de Hulp van het Jaar verkiezing, waarin stil wordt gestaan bij alle geweldige mensen die anderen écht willen helpen. Hulpen die met plezier en toewijding hun werk in de (kinder)opvang, thuiszorg, schoonmaak, begeleiding of verzorging doen en net dat beetje extra geven.

Partners

De Hulp van het Jaar verkiezing 2014 wordt mede mogelijk gemaakt door Per Saldo, Mezzo, CNV Publieke Zaak, LOC, Dichtbij, Geef een Droom Cadeau, Fletcher Hotels, Wellness Kadobon, YourSurprise, Koningin Julianatoren, Avonturenpark Hellendoorn, Attractiepark Drouwenerzand, Avifauna, StudioZomooi, Greetz en de Gezondheidsbon.

Over de Nationale Hulpgids

Sinds 2003 is de Nationale Hulpgids dé plek, waar hulpvragers kinderopvang, thuiszorg, schoonmakers en dagopvang kunnen vinden. Oprichter Giesbert Nijhuis kwam op het idee voor deze zorgmarktplaats vanuit een eigen behoefte naar een geschikte hulp vanwege zijn hoge dwarslaesie. Inmiddels wordt de dagelijkse uitvoering gedaan door een betrokken team. Meer dan 50.000 hulpen en hulpvragers hebben elkaar gevonden op www.nationalehulpgids.nl. Op een veilige manier met respect voor privacy. Want het gaat om mensen die elkaar willen helpen en daar moet je voorzichtig mee omgaan.

4 kandidaten uit de regio Amstelveen zijn in de running zijn voor de titel Hulp van het Jaar verkiezing 2014, namelijk:

Britt Swensson uit Amstelveen: http://www.hulpvanhetjaar.nl/britt-swensson/

Yvonne Fritz uit Aalsmeer: http://www.hulpvanhetjaar.nl/yvonne-fritz-2/

Tineke van der Sluijs uit Uithoorn: http://www.hulpvanhetjaar.nl/tineke-van-der-sluijs/

Iris Theijssen uit De Kwakel: http://www.hulpvanhetjaar.nl/iris-theijssen/Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.