Bijgewerkt: 1 februari 2023

Geslaagde buurtbarbecue in Europarei-wijk

Nieuws -> Uithoorn

Bron: Conchita Willems
03-09-2011

Uithoorn - En dan is het eindelijk zover, zaterdag 3 september 2011, de jaarlijkse dag van de Buurtbarbecue in wijkcentrum 't Buurtnest. De vrijwilligers staan weer klaar om te beginnen: de tuin opbouwen, leveranciers ontvangen, buffet klaarzetten, drank koud zetten, stokbroden snijden, salades, sauzen, enzovoorts. Om 17:00 uur zijn ze dan helemaal klaar om de buurtgasten te ontvangen.

Europarei Amstelveen
(Foto C. Willems - 2011)

Buurtbarbecue Europarei 2011


De mensen komen vanaf dat tijdstip rustig binnendruppelen en nemen alvast een drankje bij de bar. De buurtbewoners zoeken elkaar op en gaan met een gevuld bord een praatje met elkaar maken aan de tafels in de binnentuin. Er wordt hartelijk gelachen, informatie en nieuwtjes uitgewisseld en kennis gemaakt met nieuwe buren.

De sfeer is wederom hartelijk. Het eten heel smakelijk. Zelfs aan de vegetariërs is gedacht en ook zij genieten van het grillen van javaanse schijven en balletjes. Het fruittoetje valt eveneens in goede aarde.

Europarei Amstelveen
(Foto C. Willems - 2011)

Buurtbarbecue Europarei 2011


De eindtijd is gezet op 20:00 uur. De laatste bezoekers verlaten tevreden de tuin en de vrijwilligers krijgen te horen: ‘Het was geweldig! Volgend jaar zeker weer!’ Er kan worden teruggekeken op een geslaagde activiteit.

Fantastisch gedaan vrijwilligers en beheerder van ’t Buurtnest: bedankt voor jullie inzet! Het doel: saamhorigheid in de buurt, werd op vrolijke wijze bereikt. Buurtbewoners, Buurtbeheer en Cardanus zijn heel blij met jullie!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.