Bijgewerkt: 25 juli 2024

Getuigen gezocht van aanrijding in Ouderkerk

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
14-11-2012

Ouderkerk aan de Amstel - Op maandagmiddag 12 november 2012 om half twaalf is een fietser zwaar gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Aart van der Neerweg. Het is niet zeker, of de auto de fietser heeft geraakt. Mogelijk heeft de automobilist niet gemerkt, dat hij ten val kwam.


Grotere kaart weergeven De Jacob van Ruisdaelweg met de rotonde in Ouderkerk aan de Amstel

De bestuurder van de auto kwam uit de richting van de Jacob van Ruisdaelweg. Waarschijnlijk verleende de automobilist geen voorrang op de rotonde en kwam de fietser ter val. De bestuurder van de auto is weggereden in de richting van de Koning Wilhelminalaan. Twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen.

De man moest met de ambulance mee naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. De politie is dringend op zoek naar de bestuurder van de auto die is doorgereden. De volgende gegevens zijn bekend: jeep achtige auto, zwart van kleur, geel kentekenplaat, mogelijk een dame achter het stuur. Daarnaast is het onderzoeksteam op zoek naar getuigen van deze aanrijding. Heeft u iets gezien, neem dan contact op met het onderzoeksteam via 0900-8844.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.