Bijgewerkt: 4 december 2023

Gewapende straatroof in Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amstelveen
27-11-2018

De politie onderzoekt een gewapende straatroof op een man, een vrouw en een kind. Deze vond plaats op maandagavond 26 november 2018 op de Rosa Spierlaan. Was u getuige of heeft u beeldmateriaal? Neem dan contact op met de politie.

Rond 20.40 uur stapten een man en vrouw, met in een buggy hun kind, uit metro 51 bij de halte Spinnerij. Ze staken vanaf de metrohalte het bruggetje en de Hammerskjöldsingel over en slaan dan links af richting de Rosa Spierlaan. Daar beroofden twee mannen hen van meerdere tassen. Zij dreigden daarbij met een mes en vermoedelijk een pistool.Daders gevlucht. De daders, donker getint en gekleed in een donker trainingspak met capuchon, rennen na de beroving weg richting de Hammerkjöldsingel. De gewaarschuwde politie stelt direct na de melding een onderzoek in de omgeving in, maar van de daders ontbreekt ieder spoor.

Getuigenoproep. Heeft u informatie over deze straatroof? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Men kan beeldmateriaal via het tipformulier ter beschikking stellen van de politie.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.