Bijgewerkt: 16 juni 2024

Gezamenlijke opening Kunstuitleen, Libris Venstra en Bibliotheek

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
23-08-2013

Zondag 1 september 2013 is de feestelijke officiële opening van zowel Galerie Kunstuitleen Amstelveen, de Bibliotheek Amstelland als boekhandel Venstra. Sinds 15 juni gezamenlijk gevestigd aan het compleet vernieuwde Stadsplein 102.

Vanaf 12.00 uur gaan de deuren open en tot 17.00 uur is er op elke verdieping van alles te doen. Wethouder John Levie zal om 14.00 uur de officiële opening verrichten. Aansluitend kunnen kinderen zich bij de Kunstuitleen gratis op papier laten vereeuwigen door kunstenaar en sneltekenaar Willem van Albeslo.

Bibliotheek Amstelveen
(Foto Bibliotheek Amstelland - 2013)

Welkom vlaggen voor de bibliotheek, de Kunstuitleen en Libris Venstra


De bibliotheek organiseert die dag  ‘BeleefdeBieb’ met vooral leerzame en leuke activiteiten voor het hele gezin, waaronder theatergroep Smoesjes, Wii-U wedstrijden, Romanadviezen, de digitale wereld, informatie voor school (6+), ontwerp workshop en wedstrijd, levende poëzie juke-box en, weer even terug in Amstelveen, voor iedereen een ijskoude verrassing van het IJs van Columbus. Boekhandel Venstra verrast het publiek met o.a. een Meet&Greet met drie auteurs, schaaksimultaan en live muziek.

In het blogbericht over de officiële opening op de homepage van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl  is het complete programma van die dag te bekijken. Iedereen is van harte uitgenodigd om op zondag 1 september zelf te ervaren wat de Kunstuitleen, Venstra en de Bieb allemaal te bieden hebben.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.