Bijgewerkt: 15 juni 2024

Goed voorbereid en op tijd naar Schiphol in de meivakantie van 2016

Nieuws -> Schiphol

Bron: Amsterdam Airport Schiphol
20-04-2016

Vrijdag 22 april 2016 start de meivakantie. Schiphol is blij, dat veel vakantiegangers via Amsterdam Airport Schiphol reizen. Vanwege de drukte zet de luchthaven extra mensen in. Daarnaast wordt reizigers gevraagd zich goed op de reis voor te bereiden. Schiphol adviseert reizigers op tijd naar de luchthaven te komen en de tijd aan te houden die de luchtvaartmaatschappij aangeeft.

Hoe lang van tevoren op Schiphol zijn? Afgelopen weken werd in de media de suggestie gewekt, dat door drukte in de meivakantie reizigers veel eerder dan gebruikelijk naar Schiphol moeten komen. Dit heeft echter geen zin, omdat de incheckbalies dan nog niet open zijn. Schiphol adviseert reizigers de tijd aan te houden die de luchtvaartmaatschappij aangeeft. Actuele vluchtinformatie is te vinden op de websites van luchtvaartmaatschappijen en op www.schiphol.nl

Goed voorbereid op reis. Schiphol geeft reizigers tips over, hoe ze zich goed kunnen voorbereiden op de reis. Hierdoor kan het proces van inchecken, security- en paspoortcontrole vlotter verlopen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Lounge 2 op Schiphol


    Controleer ruim voor vertrek, of je paspoort, of ID-kaart geldig is

    Weet wat mee mag in je handbagage

    Kom op tijd, houd de tijd aan die de luchtvaartmaatschappij aangeeft

    Check thuis online in, of doe dit bij een van de selfservice incheckzuilen

    Houd reisdocumenten, elektronica en verpakte vloeistoffen binnen handbereik

Strikte regels handbagage. Er gelden strikte regels voor wat mee mag in de handbagage. Daarnaast gelden voor vloeistoffen en gels speciale voorwaarden voor hoe ze verpakt moeten worden. Kijk voor de regels op www.schiphol.nl/handbagage .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.