Bijgewerkt: 8 december 2023

Goede score Connexxion, dus wethouders getrakteerd op taart

Nieuws -> Informatief

Bron: Gemeente Amstelveen
03-04-2015

Wethouders Openbaar Vervoer Ad Verburg (CDA) van Aalsmeer en Jeroen Brandes (PvdA) van Amstelveen kregen een taart overhandigd op 1 april 2015 door Rick de Vries en Vivien Hoekstra van vervoersmaatschappij op het gebied van regionaal personenvervoer Connexxion, vanwege de hoge waardering door reizigers voor het streekvervoer in het gebied Amstelland-Meerlanden, waartoe ook Amstelveen en Aalsmeer behoren.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2015)

Vlnr.: Wethouder Ad Verburg (CDA) van Aalsmeer, wethouder Jeroen Brandes (PvdA) van Amstelveen Rick de Vries Concessie Marketeer en Vivien Hoekstra Manager Openbaar vervoer Control Center van Connexxion met de feesttaart


Met een 7,7 als rapportcijfer scoort Connexxion net als vorig jaar hoger dan het landelijk gemiddelde (7,5). Dit blijkt uit de OV-Klantenbarometer 2014. Hiervoor zijn ca. 91.000 reizigers in heel Nederland ondervraagd. De OV-Klantenbarometer is in 2014 voor de veertiende keer gehouden in opdracht van het CROW-Kennisplatform Verkeer en Vervoer (KpVV). Het is een onderzoek naar het klantenoordeel over het regionaal vervoer. De bussen in de regio Amstelland-Meerlanden rijden met name in het gebied ten zuiden van Amsterdam. Het betreft onder meer Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn, Haarlemmermeer en Schiphol.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.