Bijgewerkt: 3 december 2022

Golfevenement 2010 voor Stichting SAM

Nieuws -> Informatief

Bron: Park Golf Amstelveen
21-06-2010

De fundraisingactie van zeven serviceclubs 'Park Golf Amstelveen' krijgt een vervolg in 2010, aldus de organisatie. Op 9 september wordt weer kris kras door Amstelveen voor een goed doel gegolfd!

Vorig jaar was het resultaat een nieuwe Zontax voor het Zonnehuis; nu gaat de opbrengst van de actie naar de Stichting SAM. Hiermee steunt Park Golf Amstelveen een bijzonder doel: Stichting SAM, die dolfijntherapie organiseert voor kinderen met Downsyndroom en autisme.

Initiatiefnemer van Park Golf Amstelveen is de Stichting Interservice Amstelveen, een samenwerkingsverband van de serviceclubs Rotary, Lions en Kiwanis in Amstelveen. Elke Amstelvener kan op 9 september 2010 (vanaf 15.00 uur) een steentje bijdragen!

Iedereen kan proberen een hole-in-one op het plein in het Stadshart te slaan; hoofdprijs een weekendje op stap met een open Smart. Er staan nog veel meer golf- en overige activiteiten (waaronder voetballen op een speciaal voetbalveldje) in het Stadshart op stapel.

Vooral kinderen zijn welkom; er zijn leuke prijzen te verdienen! Ook dit jaar is er weer een groots opgezette loterij, een zgn. Ball Drop met speciale balletjes. Bij de verkoop van de balletjes (€ 3,50 per stuk) worden winkeliers en dit keer ook kinderen van Amstelveense basisscholen betrokken. De Ball Drop vanuit een hoogwerker (ca 40 meter hoog) zal rond 19.00 uur zijn.

De inschrijving voor deelname aan het golftoernooi, zowel voor particulieren als voor bedrijven, loopt geweldig. Er zijn nog een paar flights beschikbaar (€ 800 voor 4 personen). Adverteerders en sponsoren die geïnteresseerd zijn kunnen zich aanmelden via de website www.parkgolfamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.