Bijgewerkt: 26 mei 2024

Golfodrama wordt een stichting

Nieuws -> Informatief

Bron: Golfodrama
20-04-2006

Golfodrama gaat haar activiteiten onderbrengen in een nieuwe stichting. De voorbereiding hiervan is op 12 april 2006 gestart. Ideeen voor een naam voor deze stichting kunt u sturen naar: info@golfodrama.nl

Wie is Golfodrama?

Eind februari 2006 is Actiecomite Golfodrama opgericht door Amstelveners die zich verzetten tegen de plannen voor een golfbaan, woningbouw en wegen in de Bovenkerkerpolder.

Eind februari hebben we deze website opgezet om de Amstelveners te informeren over de keerzijde van de verkooppraatjes van gemeente en initiatiefnemers.

Binnen enkele weken heeft Actiecomite Golfodrama een solide basis gelegd om de strijd breed te kunnen voeren en met een hele lange adem. We hebben veel expertise in onze groep, op alle noodzakelijke gebieden. Daarnaast kunnen we rekenen op de hulp van vele gemotiveerde en fantastische Amstelveners. Sluit u ook aan!

De golfodroom betekent voor de Bovenkerkerpolder een GOLFODRAMA. Samen met de plannen voor woningbouw en wegen betekent dit het einde van de eeuwenoude Bovenkerkerpolder.

Wij vinden dat de gemeente met haar beleid niet de belangen van de Amstelvener dient. Amstelveen zou er trots op moeten zijn binnen haar grenzen een dergelijk gebied te hebben liggen.Website: GolfodramaAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.