Bijgewerkt: 5 december 2022

Goodman betrekt kantoor in WTC Schiphol Airport

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol Group
28-01-2008

De vastgoedgroep Goodman heeft een contract getekend voor de huur van 865 m2 kantoorruimte in het WTC Schiphol Airport. Goodman neemt de ruimte op 1 maart in gebruik.

Goodman is een vastgoedgroep, genoteerd aan de Australische beurs met activiteiten in Australië, Nieuw-Zeeland, Azië en Europa. De Goodman Group, bestaande uit Goodman International Limited en Goodman Industrial Trust, heeft een geschatte marktkapitalisatie van EUR 7,25 miljard (AUD 11,8 miljard). Hiermee is het 's werelds op een na grootste beursgenoteerde industriële vastgoedgroep.

Bob Reidsma, directeur van het Amsterdamse kantoor van Goodman: "Als vastgoedspecialisten zijn we altijd op zoek naar de ideale locatie. Die hebben we voor ons kantoor gevonden in het WTC Schiphol. De verhuizing naar de Amsterdamse luchthaven is een logische keuze gezien de internationale groei die de Goodman Group doormaakt. Daarnaast speelden de bereikbaarheid, parkeermogelijkheden en de aanwezige faciliteiten een belangrijke rol. "

WTC Schiphol Airport is een ontwikkeling en belegging van KFN en Schiphol Real Estate. KFN (1995) is een Nederlandse vastgoedonderneming, 100% dochter van Stichting Pensioenfonds ABP, die zich richt op het hogere segment van de Nederlandse kantorenmarkt. Schiphol Real Estate, 100% dochter van Schiphol Group, houdt zich bezig met het ontwikkelen van, het beleggen in en het beheer en de exploitatie van commercieel vastgoed op en rond luchthavens.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.