Bijgewerkt: 22 maart 2023

Gouden Ticket in St. Urbanus chocolade

Nieuws -> Informatief

Bron: Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus
27-03-2022

Rond de jaarwisseling kijk je altijd even terug. Toen bleken er van de St. Urbanus Chocolade al bijna 30.000 repen verkocht te zijn, waarvan 8.000 in een luxe blikje. Wie had dat kunnen bedenken? Door jullie hulp hebben we meer dan € 100.000,- bij elkaar gekregen voor het herstel van de Pierre Cuypers kerk en dat is ons een feestje waard. Dat willen we graag samen met jullie vieren.

Het gouden ticket. Daarom geheel gratis een Gouden Ticket bij aankoop van een reep chocolade die kans geeft op mooie prijzen. Notariskantoor Bellaar ziet toe op een eerlijke verdeling van de prijzen. Er zijn drie hoofdprijzen en meer dan 600 andere prijzen. Meer dan een kwart van de repen heeft een prijs. Bij aanschaf van twee repen altijd prijs.

Foto Amstelveen
(Bron Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus - 2022)

De flyer van de Gouden Ticket in St. Urbanus chocolade actie


Kun je de prijzenregen niet geloven? Kom dan op vrijdag 1 of zaterdag 2 april 2022 naar onze tweedaagse GOUDEN TICKET WINKELS en overtuig je zelf. Voor de vroege vogels openen we feestelijk om 8:00 uur met koffie en gebak.Vier het feestje mee op 1 en 2 april!

We staan van ’s morgens 8:00 tot ’s avonds 20:00 uur bij: Albert Heijn Westwijk, Albert Heijn Bovenkerk, Verfwinkel Regelink & Zn.

Drie hoofdprijzen. Eén hoofdprijs (daar zijn er drie van) is een rondleiding voor drie personen door de chocoladefabriek van Martinez, waarbij je zelf een chocoladepaashaas mag maken om mee naar huis te nemen. En misschien komt je in de fabriek Martin of één van de zeven zussen tegen….

Meer dan 600 andere prijzen

15 kaasplankjes van boerderijwinkel Schrama
50 boeken over de St. Urbanus Bovenkerk & Pierre Cuypers
20 kinderboeken van Klein Jantje
20 pakjes wenskaarten van Klein Jantje
20 doosjes chocolade fudge van Wendy’s Cakes en Candies
100 exclusieve pop-up wenskaarten St. Urbanus
50 sets van 4 ansichtkaarten St. Urbanus
200 kopjes koffie met appeltaart Noorddamcentrum
200 pakken AH Excellent paaskoekAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.