Bijgewerkt: 21 maart 2023

Grappige voorstelling 'Held' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: APT
05-11-2016

Op zondag 13 november 2016 heeft het Amstelveens Poppentheater de eer het podium te bieden aan de première van 'Held'. Deze spannende en tevens grappige voorstelling wordt gespeeld door Arthur Geesing (bekend van Wolfje) en Martin Soeters (bekend van o.a. Otje en Koekeloere).

Foto Amstelveen
(Bron APT - 2016)

Martin Soeters en Arthur Geesing spelen in voorstelling 'Held'


Art en Mart spelen in een enorme kijkdoos het verhaal van Ezel en Wezel. Als de -bepaald niet stoere- Ezel tot held wordt uitgeroepen, verwachten de dieren allerlei heldendaden van hem. Dat is tegen het zere been van Wezel, die zichzelf als het énige échte heldhaftige dier in het bos ziet. Ezel moet kiezen: gaat hij terug naar zijn wei of gaat hij de strijd aan met Wezel en de nachtwezens? De voorstelling is een combinatie van vrolijk fris poppenspel en een bijzondere vormgeving over de keuze om held te zijn.

‘Held’ is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 13 november 2016, aanvang 14.30 uur. Toegangsprijs: € 8,00. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.