Bijgewerkt: 13 juli 2024

Gratis kindervoorstellingen met Amstelveenpas in Schouwburg Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
17-02-2023

Inwoners met een Amstelveenpas kunnen in de voorjaarsvakantie van 2023 opnieuw gratis naar een jeugdvoorstelling met hun kinderen in de schouwburg. 'Een mooi initiatief om cultuur toegankelijker te maken voor inwoners die het niet breed hebben. Er zijn voorstellingen voor jonge kinderen (3+), maar ook voor kinderen die iets ouder zijn (8+). Er is een gevarieerd aanbod, zodat er voor iedereen iets bijzit'- zegt Marijn van Ballegooijen (PvdA) wethouder Zorg en Welzijn.

De eerste voorstelling is zaterdag 25 februari 2023. De actie loopt tot en met zondag 5 maart. Informatie over alle gratis voorstellingen is te vinden via https://amstelveenpas.nl  Ook reserveren kan via deze website. Houders van een Amstelveenpas kunnen één gratis voorstelling uitkiezen voor het hele gezin.

Foto Amstelveen
(Foto Anko Stoffels - 2022)

Marijn van Ballegooijen (PvdA) wethouder Zorg en Welzijn

De actie van de gemeente en schouwburg volgt op eenzelfde initiatief afgelopen december 2022. Ook toen konden pashouders met kinderen tot 18 jaar gratis naar een jeugdvoorstelling.

Schouwburg Amstelveen heeft weer een reeks prachtige voorstellingen op de agenda en deze voorjaarsvakantie kun je als Amstelveenpashouder 1x gratis naar een voorstelling. Je kunt kiezen uit zes verschillende voorstellingen. 

Robin Hood de Musical (8+) zaterdag 25 februari - 15:00 uur, Kikker is verliefd (3+) zondag 26 februari - 15:00 uur, FTBLL - Can you kick it (8+) vrijdag 3 maart - 20:00 uur, JungleBoek de musical (6+) zaterdag 4 maart - 15:00 uur, Boer Boris is de baas (4+) zondag 5 maart - 10:30 uur, Gonnie en Gijsje samen op stap (2-5) zondag 5 maart - 11:30 uur.

Let op: er zijn maximaal 100 kaartjes per voorstelling beschikbaar en op=op, dus wacht niet te lang met reserveren. Kaartjes zijn alleen online te reserveren. Via onderstaande knop kun je maximaal 4 tickets reserveren voor 1 van bovenstaande voorstellingen. De gratis tickets zijn alleen geldig voor Amstelveenpashouders, dus vergeet niet om je pasnummer(s) in te vullen en mee te nemen naar de voorstelling.

https://ticketshop.ticketmatic.com/schouwburg_amstelveen/amstelveenpas_actie

Regelingen voor kinderen tot 18 jaar. Heeft u weinig geld? En heeft u één of meerdere kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar? Dan kunt u mogelijk een vergoeding krijgen voor kosten die u voor uw kind/kinderen maakt. Hiermee kunt u kosten voor sport en culturele activiteiten, school, een computer of laptop, internet, zwemles of huiswerkbegeleiding (deels) betalen. Bekijk op de website van de gemeente Amstelveen welke vergoedingen er zijn.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.