Bijgewerkt: 14 juni 2021

Gratis proeflessen bij Platform C-Amstelveen op 3 en 4 juli 2021

Nieuws -> Informatief

Bron: Platform C-Amstelveen
04-06-2021

Wie de eerste stappen wil zetten op het gebied van muziek of dans en zich daarin wil oriënteren, is van harte welkom in het weekend van 3 en 4 juli 2021 tijdens de gratis Proeflessendagen van Platform C Muziek- en Dansschool Amstelveen. Bij Platform C in het stadshart van Amstelveen is er sinds 19 mei weer volop leven in de brouwerij. Gelukkig! Muziek- en danslessen op locatie zijn hervat, al zijn deze nog aan enkele beperkingen gebonden.

Muziek maken en dansen op muziek zijn bezigheden waaraan iedereen veel plezier kan beleven. Al was het maar voor de ontspanning en afwisseling in het dagelijks leven. En misschien wordt het de opmaat voor een professionele carrière. Punt is: er is zo veel te kiezen en wat past er bij jou? Wordt het viool of gitaar, piano of saxofoon, zang of accordeon, ballet of streetdance? Voordat er definitieve keuzes worden gemaakt, is het verstandig om uit te proberen, te kijken of het ligt. De Proeflessendagen zijn een mooie gelegenheid om daarmee aan de slag te gaan. Docenten van Muziek- en Dansschool Amstelveen zijn paraat om alles te vertellen over de kneepjes van het vak, de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Platform C Muziek- en Dansschool Amstelveen


Gratis voor iedereen, maar wel inschrijven. Muziek- en Dansschool Amstelveen biedt cursussen voor alle leeftijden, met speciale lessen voor de allerkleinsten. Het aanbod omvat een grote verscheidenheid van instrumentale lessen in verschillende genres, zang, muziekproductie, ballet en jazz/streetdance. Op de website www.platform-c.nu  is te zien welke proeflessen er in het weekend van 3 en 4 juli worden gegeven. Deelname aan een proefles is gratis en geheel vrijblijvend, maar kan alleen na inschrijving via het formulier op de website.

Advies. Omdat er zoveel keuze is, kan advies van de experts van Muziek- en Dansschool welkom zijn. Bijvoorbeeld voor ouders die nog niet goed weten wat voor hun kind geschikt zou kunnen zijn. Docenten van de Muziek- en Dansschool hebben hierin veel kennis en ervaring, en stellen zich graag beschikbaar als vraagbaak, ook voordat er wordt ingetekend op een proefles. Wie behoefte heeft aan advies, kan een e-mailtje sturen naar info@platform-c.nu Bekijk de mogelijkheden op www.platform-c.nu  en schrijf je in voor een proefles. Gratis en vrijblijvend.

Locatie: Stadsplein 99, Amstelveen. Data: za 3 en zo 4 juli 2021. Tijden: vanaf 9.00 tot 17.00 uur. Inschrijven verplicht via www.platform-c.nu Kosten: gratis. Leeftijd: alle leeftijdenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.