Bijgewerkt: 24 februari 2024

Gratis workshop 'Eten uit de natuur' bij NME

Nieuws -> Natuur

Bron: Gemeente Amstelveen
21-10-2013

Zaterdag 26 oktober 2013 organiseren medewerkers van Natuur- en Milieu Educatie in samenwerking met Life & Garden Amstelveen de gratis workshop 'Eten uit de natuur'. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats van de tuinenwedstrijd Groen Groener Groenst 2013.

druif Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Druiven in de Amsteltuin


Van welk onkruid kun je een lekkere maaltijd bereiden? Van welke wilde vruchten kun je jam of gelei maken? Tijdens de workshop, geleid door Carla de Bruijn, leren deelnemers de eetbare delen van hun tuin kennen. Deelnemers krijgen daarnaast advies over het inrichten van een eetbare tuin en er is een proeverij. Deskundige hoveniers van Life & Garden Amstelveen zijn aanwezig om advies te geven over het snoeien van bomen en het winterklaar maken van de tuin.

Tijd: 14:00 – 15:30 uur. Locatie: Tuincentrum Life & Garden, Handweg 121, Amstelveen. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Geïnteresseerden kunnen dit doen door een e-mail te sturen naar nme@amstelveen.nl

Prijsuitreiking tuinenwedstrijd

Tijdens deze middag worden ook de prijzen uitgereikt van Groener Groener Groenst 2013, de tuinenwedstrijd van Amstelveen. Uit de deelnemers van de wedstrijd heeft de jury tien genomineerden aangewezen die kans maken op een prijs.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.