Bijgewerkt: 12 juni 2024

Groei en Bloei prijsuitreiking in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Vereniging Centrum Promotie
15-04-2010

Kleurrijke prijsuitreiking Blooming Amstlvn met tv presentatrice Renate Schutte

TV Presentatrice Renate Schutte presenteert op zaterdag 24 april 2010 om 14:00 uur  de Groei en Bloei prijsuitreiking van Blooming Amstlvn.

Schutte Amstelveen
(Foto VCP - 2010)

Renate Schutte


Afgelopen weken hebben tientallen kinderen, met een klein beetje hulp van professionals, hun eigen plantjes onderhouden en in vrolijk versierde bloempotten gezet. Aanstaande zaterdag worden de 10 mooiste gevulde bloempotjes gekozen en worden zodoende de winnaars door Renate Schutte bekend gemaakt.

Aan het begin van het Blooming Amstlvn evenement werden kinderen uitgenodigd om bloempotjes te decoreren en te vullen met grond en zaadjes. Deze werden vervolgens geplaatst in de kas in het Binnenhof, waarna de kinderen, onder professionele begeleiding, hun eigen bloempotjes konden onderhouden..

De prijswinnaars kunnen een waardebon winnen van Intertoys. Dus aan alle kinderen die de afgelopen weken hebben meegedaan: kom zaterdag 24 april naar Stadshart Amstelveen! De prijsuitreiking is om 14.00 uur in het Binnenhof. En laat voor deze gelegenheid ook voor de laatste keer nog een Blooming gezichtje schminken!

Blooming activiteiten

Tevens vinden er op zaterdag 24 april nog volop Blooming activiteiten plaats. Zo laat Blush, bestaande uit creatieve jongeren uit Amstelveen, zien wat zij kunnen met diverse stoffen, een naaimachine, een echt model en het thema Blooming Amstlvn. Hun creaties zullen te bewonderen zijn in een modeshow welke om 16.00 uur begint. De jonge ontwerper Hr. Tonian, verrast u ook met Blooming outfits. Op deze outfits kunt u zelfs bieden! Hr. Tonian maakt ze vervolgens perfect voor u op maat!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.