Bijgewerkt: 26 september 2021

Groot onderhoud Oranjebaan-Burgemeester Stramanweg

Nieuws -> Provincie

Bron: Provincie Noord-Holland
16-07-2012

De provincie Noord-Holland voert van 23 juli tot en met 17 augustus 2012 groot onderhoud uit aan de N522 (gemeente Amstelveen en gemeente Ouder-Amstel). Tijdens de werkzaamheden is de N522 tussen de brandweerkazerne in Amstelveen en de A2 in delen gestremd voor gemotoriseerd verkeer. Verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met verkeershinder en vertraging.

Met het groot onderhoud wordt het asfalt vervangen. Daarnaast worden andere wegonderdelen, zoals palen, groenwerk, bebording en verlichting opgeknapt. Ook het wegdek van de Brug over de Amstel wordt vervangen.

De werkzaamheden worden in twee delen uitgevoerd. Van 23 juli tot en met 3 augustus werkt de provincie aan het deel van de N522 in Amstelveen. Van 6 augustus tot en met 17 augustus wordt er gewerkt aan het deel van de N522 in Ouderkerk aan de Amstel. 


Grotere kaart weergeven De brandweerkazerne in Amstelveen met de Oranjebaan, richting Ouderkerk aan de Amstel

Afsluiting Oranjebaan: 23 juli tot en met 3 augustus

Van 23 juli tot en met 6 augustus 2012 is de Oranjebaan, tussen de brandweerkazerne in Amstelveen en de brug over de Amstel, twee weken dag en nacht gestremd. De brug zelf is in de eerste week 3 dagen buiten gebruik. De omleidingen voor bestemmingsverkeer worden ter plaatse aangegeven met borden. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van een pont over de Amstel. Verkeer voor Ouderkerk aan de Amstel wordt geadviseerd via de A9 en de A2 te rijden.

Afsluiting Burgemeester Stramanweg: 6 augustus tot en met 17 augustus

Van 6 augustus tot en met 17 augustus is de Burgemeester Stramanweg vanaf de op- en afrit met de A2 tot en met de kruising met de Jacob van Ruisdealweg in Ouderkerk aan de Amstel afgesloten van 20.30 uur tot 5.00 uur. Tijdens de werkzaamheden wordt bestemmingsverkeer vanaf de A2 omgeleid. Doorgaand verkeer tussen Amstelveen en Amsterdam Zuid-Oost wordt omgeleid via de A9. De omleidingsroute wordt hiervoor op de A9, A2 en A10 met borden aangegeven.

Informatie

Meer informatie over de werkzaamheden aan en de omleidingsroutes van de Oranjebaan, de Burgemeester Stramanweg en de brug over de Amstel is te vinden op: www.infoN522.nl . Bij vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 - 0200 600 (gratis).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.