Bijgewerkt: 3 december 2021

Grote Verkiezingsdebat voor Ondernemend Amstelveen in bibliotheek

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
12-02-2018

De verkiezingsstrijd gaat beginnen! In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseert de Ondernemersvereniging Amstelveen in samenwerking met de Bibliotheek Amstelland op dinsdag 20 februari 2018 voor álle Amstelveense ondernemers een verkiezingsdebat. Wat zijn de ideeën en standpunten van de lokale politiek? Niet alleen voor stemmende ondernemers interessant, maar ook als je niet in Amstelveen woont. Naast de leden van de OA zijn andere Amstelveense ondernemers ook van harte welkom, waaronder ook de leden van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en de Vereniging Amstelveense Detailhandelsorganisaties (VAD).

Foto Amstelveen
(Bron Gemeente Amstelveen/OA - 2018)

Deelnemers van het debat vlnr.: bovenste rij wethouder Herbert Raat (VVD), wethouder Maaike Veeningen (D66), wethouder Peter Bot (BBA), wethouder Jeroen Brandes (PvdA), Pier Rinks (CDA), rij onder Martin Kortekaas (GroenLinks), Bert de Pijper (ChristenUnie), Patrick Adriaans (SP), Percy de Robles (Ouderen Combinatie Amstelveen), Tim Lechner (Actief Voor Amstelveen)


Programma. Het debat begint om 20.00 uur op de eerste verdieping van de Bibliotheek Amstelland in het Stadshart. Als je wilt kan je tegen een kleine vergoeding om 19.00 uur een broodje en soep nuttigen in het Venstra Café op de begane grond in hetzelfde gebouw. Het debat wordt geleid door Meindert Schut. Meindert is presentator bij BNR Nieuwsradio. Hij presenteert onder andere BNR De Nationale Autoshow en BNR Eyeopeners. Eerder was hij adjunct-hoofdredacteur onder zowel Sjors Fröhlich als Paul van Gessel. Tijdens het debat zal Meindert de lijsttrekkers van negen deelnemende partijen aan de Amstelveense gemeenteraadsverkiezingen uitdagen aan de hand van verschillende stellingen. Adres: Bibliotheek Amstelland Stadsplein 102 1181ZM Amstelveen. Aanmelden. Wil jij bij dit debat aanwezig zijn? Je kunt je tot vrijdag 16 februari 2018 aanmelden via info@oa-amstelveen.nl  of www.oa-amstelveen.nl/ agenda/verkiezingsdebat .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS