Bijgewerkt: 11 april 2021

Haddock Grill Club in het Oude Dorp van Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelveenweb
02-02-2017

De Haddock Grill Club aan de Stationsstraat 9 in het Oude Dorp van Amstelveen op 1 februari 2017. Hier stond vroeger het 'Sagar Royal' Tandoori Specialiteiten restaurant. De familie Khan runde het Indische restaurant al jarenlang, maar op de een, of andere manier is het bezoekersaantal erg teruggelopen en na een keuken- en dakbrand in januari 2016 besloot de familie te stoppen met het restaurant.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

De Haddock Grill Club aan de Stationsstraat 9 in het Oude Dorp van Amstelveen op 1 februari 2017 om 18 uur


Het duurde even, maar na een paar maanden renovatie opende hier in september 2016 het nieuwste restaurant van het Oude Dorp. De naam Haddock werd van Kapitein Archibald Haddock geleend, één van de belangrijkste personages in de stripverhalen van Kuifje (Les Aventures de Tintin), want in hun logo is ook een tekening van Kuifje te zien.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

De bar van de Haddock Grill Club


Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

De restaurantzaal van de Haddock Grill Club


De Belgische striptekenaar en scenarist van de stripverhalen was Georges Remi, alias Hergé (1907-1983). In Nederland bestaan al een paar Haddock eetcafés, zoals in Amsterdam, Almere, Leeuwarden en tegenwoordig in Amstelveen, maar er zijn ook Haddocks in Barcelona en op Ibiza.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.