Bijgewerkt: 5 december 2022

Hage neemt Nooy woontextiel over

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelveens Weekblad
14-07-2007

Na 110 jaar verdwijnt woonwinkel Nooy woontextiel, van Carin en Jos Nooy. De winkel aan het Hueseplein in Amstelveen is overgenomen door Hage Wooncomfort en verhuist naar de Binderij op bedrijventerrein Bovenkerk.

Nooy Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

De woontextielzaak Nooy op het HuesepleinDe zaak begon in 1896 in Amsterdam, en verhuisde in 1958 naar Nieuwer-Amstel (Amstelveen). Drie generaties lang heeft Nooy woontextiel bestaan. In de loop van de tijd kreeg Nooy meer concurrentie van andere woonzaken. Daarom maakte de firma plannen om de zaak uit te breiden en om te gaan verhuizen.

,,Toen we dat hoorden, hebben we contact opgenomen,’’ zegt Anton Hage, directeur van Hage Wooncomfort. ,,Wij wilden graag een vestiging hebben in Amstelveen. Toen hebben wij familie Nooy benaderd om samen te werken.’’

Nooy Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

De zaak Nooy gaat verdwijnen, maar eerst wordt alles verkochtDeze samenwerking heeft geleid tot een overname. Alle voorraad op het Hueseplein gaat nu weg tegen gereduceerd tarief. Het assortiment in de nieuwe vestiging zal worden uitgebreid met vloerbedekking, bedden en gordijnen.

Per 29 augustus 2007 gaat de nieuwe vestiging van Hage Wooncomfort aan Binderij 27 open. Meer informatie via telefoonnummer 020-641-6394.


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.