Bijgewerkt: 9 december 2022

Handboek voor klein geluk, lezing met Inge Jager

Nieuws -> Uithoorn

Bron: Bibliotheek Amstelland
06-01-2014

Uithoorn - In het kader van de Maand van de Spiritualiteit (van 10 januari t/m 9 februari 2014) komt Inge Jager op 22 januari naar de bibliotheek in Uithoorn. Zij is, naast Maria Grijpma, auteur van het handboek voor klein geluk, één van de 25 spirituele toptitels tijdens de Maand van de Spiritualiteit.

Wellicht is klein geluk het grootste van allemaal: van die gewone, fijne, kleine dingen die je zo makkelijk over het hoofd ziet en waarvan je eventjes helemaal gelukkig wordt – als je ervoor openstaat. Maria Grijpma en Inge Jager zijn op zoek gegaan naar klein geluk. Ze hebben daarbij een flink aantal ideeën ontwikkeld en uitgeprobeerd. Het resultaat is het Handboek voor klein geluk.

Foto Amstelveen
(Bron Bibliotheek Amstelland - 2014)

De omslag van het boek: 'Handboek voor klein geluk'


Tijdens de lezing worden de ‘recepten’ uit het handboek met elkaar uitgeprobeerd, om aan te tonen, dat je inderdaad binnen enkele minuten, nieuwe energie, rust en inspiratie kunt opdoen. Het is een actieve en vrolijke bijeenkomst met momenten van reflectie met een serieus karakter. Mensen gaan naar huis met een paar praktische oefeningen om aandacht bij zichzelf te brengen en zo ‘een klein beetje gelukkiger te worden’.

Een deel van de opbrengst van dit boek gaat naar MamaCash.  Dit vrouwenfonds ondersteunt wereldwijd initiatieven van vrouwen- en meidengroepen. Kaarten zijn online te bestellen via www.debibliotheekamstelland.nl  of in een van de Amstelland bibliotheken. Woensdag 22 januari 2014– bibliotheek Uithoorn - 20.15 – 22.00 uur - Prijs € 7,50 - Pashouders € 5,00.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.