Bijgewerkt: 21 juli 2024

Hardlopen of wandelen bij de Boslopers

Nieuws -> Sport

Bron: Boslopers
06-10-2008

De Amstelveense loopgroep de Boslopers heeft weer ruimte voor nieuwe lopers. Iedere zaterdagochtend organiseert de loopgroep onder leiding van gekwalificeerde looptrainers hardloop- en sportieve wandeltrainingen.

De looptraining start om 8:45 vanaf de parkeerplaats aan het einde van de Oude Karselaan bij het Amsterdamse Bos. De sportieve wandeltraining begint om 10:00 vanaf dezelfde plek. In deze groep kan ook rustig worden hardgelopen!

Bosloop Amstelveen
(Boslopers - 2008)

De Boslopers in actie


Bij de Boslopers kun je trainen om je conditie op peil te houden, als ontspanning en voor je plezier. Daarnaast is het leuk om doelen te stellen als motivatie. Elk jaar wordt er daarom toegewerkt naar evenementen zoals de Ronde Hoeploop, Midzomernachtloop en natuurlijk de Dam tot Damloop en -wandelmarathon. Vanaf het voorjaar worden daarvoor speciale gratis trainingen gegeven.

Geïnteresseerde hardlopers en wandelaars zijn van harte welkom en kunnen een gratis proefles volgen. Meer informatie over de Boslopers is te vinden op www.boslopers.nl

Over de Boslopers

De Boslopers is ontstaan uit een groep enthousiaste lopers en sportieve wandelaars. Iedere zaterdagochtend volgen zij onder kundige begeleiding looptraining of sportief wandelen in het Amsterdamse Bos. De looptraining start om 8:45 vanaf de parkeerplaats aan het einde van de Oude Karselaan. De sportieve wandeltraining begint om 10:00 vanaf dezelfde plek. De groep wordt geleid door drie enthousiaste trainers die hun uiterste best doen een plezierige training te verzorgen. Na de training is er gelegenheid om gezellig wat te drinken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.