Bijgewerkt: 1 februari 2023

Heel Elsrijk Bakt 2017

Nieuws -> Informatief

Bron: Ruud Huijerjans
19-09-2017

Op zaterdag 23 september 2017 is het (2 jaarlijkse) grote Elsrijk Buurtfeest rondom het Kruiskerk Park. Het thema van dit jaar is 'Heel Elsrijk Bakt'. De organiserende straat van dit jaar is 'De Ruwiellaan'. Deze heeft het overgenomen van de Bardeslaan die het 2 jaar geleden heeft georganiseerd.

Vanaf 14 uur gaan alle straten met spelletjes het tegen elkaar opnemen. De winnende straat moet het straatfeest organiseren. Je kan hier onderuit komen door met de straat een taart te bakken. De beste en mooiste taart wint een AMULET die vrijstelling geeft voor het geven van het straatfeest. Rond 17.00 uur komt er een artiest en zal er een DJ voor de muziek zorgen. Rond die tijd zullen ook de gefaciliteerde bbq’s aan gaan. Iedere straat zorgt voor zijn eigen vlees voor op de bbq. Avond wordt er nog gedanst tot in de late uurtjes.

Foto Amstelveen
(Bron Google Earth - 2017)

De locatie van het buurtfeest 'Heel Elsrijk Bakt'


Er hebben zich al 330 mensen opgegeven en het is voor iedereen in de deelnemende straten vrij om te komen. De kosten voor alle faciliteiten worden gefinancierd uit de verkoop van de bar gerund door de Ruwiellaan.

Ruud Huijerjans namens de bewoners van de 'De Ruwiel'

PS: Mensen uit de straten kunnen zich nog steeds aanmelden via buurtfeest.elsrijk@gmail.com . Ook later aansluiten voor een wijntje, of biertje is geen probleem.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.