Bijgewerkt: 18 mei 2024

Heer van de Vliegen in de Losse Leeskring in Westwijk

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
17-11-2016

Meepraten over boeken en liever nergens aan vastzitten? Dan is onze Losse Leeskring ideaal! Samen napraten zonder enige verdere verplichting. Dit keer bespreken we 'Heer van de vliegen' van William Golding, een van de kerntitels tijdens Nederland Leest.

Samen met andere geïnteresseerden zet u uw tanden in deze bloedstollende klassieker, die antwoord geeft op de vraag: Wat gebeurt er als een groepje jongens uit een hoog geciviliseerde samenleving door een catastrofe op een onbewoond eiland belandt? Wij gaan het hier niet verklappen, maar in de Losse Leeskring zal hier zeker over nagepraat worden.Het boek werd in zijn oorspronkelijke titel 'Lord of the Flies' twee keer verfilmd, in 1963 en 1990, waarna het nog populairder werd. Golding won in 1983 de Nobelprijs voor de Literatuur. De Losse Leeskring is op dinsdag 29 november 2016 van 19.00 uur tot 21.00 uur in bibliotheek Amstelveen Westwijk. Deelname kost € 7,50 en voor bibliotheekleden € 5. Deze prijs is inclusief een drankje.

Kaarten zijn te koop in een van de Amstelland bibliotheken of online via www.debibliotheekamstelland.nl Adres: Bibliotheek Amstelveen Westwijk, Westwijkplein 1, 1187 LS AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.