Bijgewerkt: 29 april 2024

Help een stadsgenoot in woningnood

Nieuws -> Informatief

Bron: Onder de Pannen
23-01-2024

Help een stadsgenoot in woningnood en verdien tot € 5.998,- belastingvrij! Onder de Pannen biedt de mogelijkheid tijdelijk een kamer te verhuren aan stadsgenoten die door omstandigheden hun woning (dreigen te) verliezen. Denk aan oorzaken als een relatiebreuk, einde huurcontract of verlies van baan. Door de krappe en dure woningmarkt is het heel lastig een nieuwe woonruimte te vinden. 

Ria en haar man verhuren een kamer aan Rico: “Hij is te lief voor deze wereld, maar dat weet je niet van tevoren. De afspraak was dat ieder zijn eigen leven zou leiden, en we alleen de keuken en badkamer zouden delen. Maar we zijn bevriend geraakt. Binnenkort kan hij naar zijn eigen plekje, de tijd hier gaf hem rust en ruimte om écht op zoek te gaan. We zijn blij voor hem, maar gaan hem ook missen.”

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Wijkcentrum Pluspunt

Verhuur ook tijdelijk een kamer op basis van hospitaverhuur! Iedereen met een kamer over kan meedoen, met een koop- of (sociale) huurwoning. Zelfs met een uitkering of AOW, zonder gekort te worden. Win-win! We werken nauw samen met oa de gemeente Amstelveen en woningcorporaties. Meld je aan en wij regelen in overleg de rest; het contract, de administratie, persoonlijk advies en begeleiding. Ken je iemand in woningnood? Meld je samen aan.

Samen met Participe organiseert Onder de Pannen een gratis en vrijblijvende informatiebijeenkomst op woensdag 14 februari om 20 uur in Wijkcentrum Pluspunt (Smeenklaan 1  te Amstelveen). Naast professionals zijn er ook ervaringsdeskundigen aanwezig om hun ervaring te delen. Wil je meer weten over een kamer verhuren via Onder de Pannen? Loop vooral even binnen! Professionals uit het sociaal domein zijn ook van harte welkom. We hopen je te zien op 14 februari 2024! Of kijk op www.onderdepannen.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.