Bijgewerkt: 26 november 2021

Hemel in Google Earth

Nieuws -> Informatief

Bron: Google
24-08-2007

De nieuwe functie Sky in Google Earth 4.2 laat gebruikers toe om ruimte op hun computer te onderzoeken.

Google kondigde op 22 augustus 2007 de lancering aan van Sky (Hemel), een nieuwe subprogramma van Google Earth. Deze laat de gebruikers toe om de hemel te bekijken, zoals die van planeet Aarde wordt gezien.

Sky

Met Sky kunnen de gebruikers nu door de ruimte vliegen via Google Earth. Dit makkelijk te gebruiken hulpmiddel laat alle gebruikers toe om 100 miljoen individuele sterren en 200 miljoen melkwegen te bekijken en tussen deze te navigeren. De hoge resolutie beelden en de informatie die bij de hemellichamen staan, leiden tot een unieke speelplaats voor het visualiseren en het leren over ruimte.

Maan Amstelveen
(Wikipedia - 1972)

Mare Imbrium en de Copernicus krater op de MaanAstronomie Backyard

Met de nieuw ontworpen lay-out is het mogelijk om constellaties van sterren te onderzoeken. Dit is voor amateurastronomen heel leuk en de Astronomie Backyard, waarin uitvoerige en georganiseerde informatie van de nachthemel te vinden is, is voor iedereen te verkrijgen.

Hubble

Via door de Hubble ruimtetelescoop gemaakte foto's kunnen de gebruikers meer dan 120 hoge resolutie beelden bekijken. Met Maananimaties wordt het voor iedereen duidelijk, hoe de Maan in twee maanden verandert, zowel de maanposities als de maanfasen.

Planeten

De laag van Planeten illustreert de zeven officiële planeten en hun posities in de hemel in twee maanden en in de toekomst.

Melkweggids

De Melkweggids laat gebruikers toe om virtueel te reizen door verschillende typen melkwegen.

Het leven van een Ster

Het Leven van een Ster neemt de gebruiker mee op een reis die door de verschillende stadia van de levenscyclus van een ster loopt.

Externe link: Google Earth NederlandsAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS