Bijgewerkt: 22 oktober 2024

Herfstvakantie 2024 in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
21-10-2024

Als een echt postpakketje de hele wereld over reizen? Hoedjes passen? Met schaduwen spelen? Kaartjes sturen? Het kan allemaal in de Herfstvakantie van 2024 in het Amstelveens Poppentheater.

Zondag 27 oktober 2024 tijdens de voorstelling 'Post' om 14.30 uur reist Jasmijn als postpakketje naar alle plekken, waar ze altijd naar toe wilde. Een humoristische voorstelling die verteld over het leven van postreiziger Jasmijn; een meisje dat besloten heeft een wereldreis te maken via de post. Als pakketje verzendt ze zichzelf naar alle plekken, waar ze altijd al naartoe heeft willen gaan. Ze geniet van het avontuur, maar ontdekt ook dat er een keerzijde zit aan deze spannende reis. Twijfels slaan toe wanneer heimwee en eenzaamheid om de hoek komen kijken.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2024)

Jasmijn van Arkel speelt in de voorstelling 'Post'

Een voorstelling voor in de klas die letterlijk per post bezorgd wordt. Beleef je haar avonturen met haar mee? Voor iedereen vanaf 6 jaar.

Maandag 28 oktober 2024 om 14.30 uur speelt het Belgische gezelschap Hutsepot hun muzikale poppentheatervoorstelling ‘Hoedjes en Kalfjes’. Deze voorstelling is uitverkocht en daarom spelen ze om 13.00 uur nog een voorstelling. Hier zijn nog kaarten voor beschikbaar. Voor iedereen vanaf 4 jaar.

Op woensdag 30 oktober 2024 om 14.30 uur komt het Duits-Franse Tangram Kollektiv met ‘Schaduwschatten’. Een samenwerking met het festival Puppet International, waarvan de directeur deze woordloze voorstelling een explosie van ideeën, humor en verrassingen noemde. Een topvoorstelling vol met schaduwen met een eigen willetje. Voor iedereen vanaf 4 jaar.

Omdat het Amstelveens Poppentheater meedoet met de Nationale Kindertheater Week staat op zondag en maandag het postkantoor van pop Oma in de foyer en kunnen kinderen een kaartje versieren en opsturen naar iemand die ze lief vinden. Toegangsprijs bij alle voorstellingen per kaartje: € 9.- Reserveren kan via https://amstelveenspoppentheater.nl/ ,  info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.