Bijgewerkt: 2 december 2023

Herfstvakantie van 2014 in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
06-10-2014

Voorstellingen in de herfstvakantie in het Amstelveens Poppentheater. Op zondag 12 oktober en maandag 13 oktober 2014 om 14.30 uur is de voorstelling 'De Zevenslapers' door Kooman’s Poppentheater te zien. Voor iedereen vanaf 4 jaar.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2014)

De muizen Mies en Dorus in de voorstelling 'De Zevenslapers'


De muizen Mies en Dorus houden een winterslaap die zeven maanden duurt. Daarom worden ze Zevenslapers genoemd. In het snoepwinkeltje van Het Snoepmannetje vinden ze een geschikt slaapplekje. Maar als Mies een hapje neemt van een nieuw snoepje gebeurt er iets heel vreemds. Ook Wasco de Wasbeer lijkt betoverd na het eten van een snoepje. Wasco en Dorus moeten op pad om de betovering te verbreken!

De bekende Haagse poppenspeler Arjan Kooman, die al vele keren in het Amstelveens Poppentheater te gast was, speelt op weergaloze manier dit spannende verhaal, waarbij hij zo knap alle stemmetjes maakt dat je denkt dat er een hele ploeg aan het werk is!

Een vrolijke en spannende voorstelling met relmuizen, een jokkende kauw, een heks op een brommer en een wijze uil…Met verrassende decors, eigen muziek & liedjes en veel momenten om te lachen!

Op dinsdag 14 en woensdag 15 oktober 2014 om 14.30 uur geeft Rachel de Boer een workshop Blacklightfiguren voor kinderen vanaf 8 jaar. De workshop op 15 oktober is inmiddels uitverkocht.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2014)

Martijn Donders spelt de voorstelling 'Meneer B geeft een tuinfeest'


Op donderdag 16 oktober 2014 om 14.30 uur speelt Martijn Donders de voorstelling 'Meneer B geeft een tuinfeest'. In deze hilarische muzikale theatervoorstelling speelt Martijn Donders het keurige heertje Meneer B. die wanhopig probeert het perfecte tuinfeest te organiseren. De voorstelling is een echt feestje, want hij zit boordevol met muziek, liedjes en dans, en bijzondere gasten uit het publiek. Live en rechtstreeks vanuit zijn eigen tuin (of wat daarvoor door moet gaan)…Vanaf 4 jaar.

Voor alle voorstellingen geldt de toegangsprijs € 8,00. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.