Bijgewerkt: 8 augustus 2022

Het 'Trio aan de gracht' geeft koffieconcert in de Kruiskerk

Nieuws -> Kerk

Bron: Protestants Amstelveen
14-05-2013

Op zondag 26 mei 2013 is er om 12.00 uur een koffieconcert in de Kruiskerk, Van der Veerelaan 30a in Amstelveen. Het 'Trio aan de gracht', drie jonge musici aan het begin van hun professionele carrière, treedt op met een gevarieerd programma. De toegang is gratis. Na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.  Iedereen is welkom vanaf 11.30 uur, koffie en thee staan klaar!

trio gracht Amstelveen
(Foto TadG - 2013)

'Trio aan de gracht'


Het 'Trio aan de gracht' bestaat uit fluitiste Rieneke Brink, hoboïste Paloma de Beer en Jesse Faber speelt klarinet. In de Kruiskerk speelt het trio een aantal klassieke werken: enkele Goldbergvariaties van Bach, delen uit Divertimenti van Mozart en variaties van Beethoven op een Mozart-thema.

Daarnaast brengen ze ook eigentijds werk: van de Argentijn Astor Piazola Chiquilin de Bachin en van de Engelsman Malcolm Arnold een zeer verrassend en virtuoos Divertimento voor fluit, hobo en klarinet (opus 37).

De groep speelt verschillende muziekstijlen, op de meest uiteenlopende locaties en voor allerlei soorten publiek. Tijdens de concerten lichten ze de verschillende stukken mondeling toe. Naast composities die origineel voor deze bezetting geschreven zijn, spelen zij ook arrangementen van eigen hand.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.