Bijgewerkt: 4 december 2022

Het 2e Amstelveense Ladies Event in de Emergohal

Nieuws -> Informatief

Bron: Conchita Willems
02-09-2011

Met een oppervlakte van 2300 m² onder één dak is er aan ruimte geen gebrek in de Emergohal, want daar vindt het 2e Amstelveense Ladies Event dit jaar plaats. Van 11:00 tot 17:00 uur is dit ‘the place to be’ voor meiden, dames en vrouwen uit de regio. Dompel je onder in de wereld van make-up, hairstyling, hobbymaterialen, sieraden, mode, massages, accessoires en zalige hapjes.

Deze inleiding op de website www.amstelveensladiesevent.nl zegt veel. Wat kan Amstelveen verwachten op zaterdag 24 september 2011 van 11 – 17 uur? Lis Hortensius-Hoetmer en Marjon van Riet-Solleveld vertellen enthousiast over het werven van 100 standhouders, over hun drijfveer, over naamsbekendheid vergroten van (startende) ondernemers op de Ladies Event dag en het in het zonnetje zetten van vrouwen. Want een groter verwenaspect met een nog hogere professionaliteit wordt geboden door de grote variatie aan stands in de Emergohal.

ladies event Amstelveen
(Foto C. Willems - 2011)

Lis Hortensius-Hoetmer en Marjon van Riet-Solleveld in de radiostudio van RTV Amstelveen


Uiterlijke verzorging, psychotherapie, massage, kruidenstoombad, lichaamswerk, sport, kinderfeestjes, kaarten maken, schilderen, dans, mode, sieraden, eten, drinken, loopbaanadvies, personal coaching, thuiszorgbureau, fotografie, reisbureau. Voorbeelden van deelnemers. Wat een enorme diversiteit. Waarom deze diversiteit? Waarom is dat belangrijk?

Omdat iedereen belangrijk is. De dag is voor alle vrouwen, voor jong, oud, allerlei types, allerlei inkomens, iedere achtergrond. Draagt de dag bij aan balans tussen gevoel, intellect en fysieke gezondheid? Lis en Marjon denken dat zeker.

Er zijn bewegingsworkshops en sportcoaches, die bijdragen aan bewustwording van je eigen kracht, je eigen energie. En ook welke uitstraling kleding je kan geven; er is bijvoorbeeld een stand Power Dressing. Een open dag, een open vrolijke sfeer, dat staat vast! Adres: Emergo Hal Langs de Akker 3 1186 DA Amstelveen. Entree: 2,50 euro per persoon

Elke werkdag te beluisteren op Eén…Amstelveen: Radio Ether 107.2 FM, Radio Kabel 102.8 MHz, via TekstTV/kanaal 45 en natuurlijk ook via de website: www.rtvamstelveen.nl, (klikken op ‘Beluister radio live’ rechtsboven) Tijden van uitzending: maandag – woensdag – vrijdag: 10.00 uur + dinsdag – donderdag: 11.00 uurAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.