Bijgewerkt: 5 december 2022

Het 5de verbindingsdiner van JCI Amsterdam-Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: JCI Amsterdam-Amstelland
15-01-2020

Zondagavond 11 januari 2020 vond in basisschool De Horizon in Amstelveen het 5de verbindingsdiner van JCI Amsterdam-Amstelland plaats. JCI is een wereldwijde vereniging die lokaal maatschappelijke events organiseert, zoals ook de World Clean up Day dit jaar in Amstelveen maar ook het bedrijven beachvolleybal toernooi Netzomer.

Foto Amstelveen
(Foto JCI Amsterdam-Amstelland - 2020)

Frank Berkhout (D66) wethouder Onderwijs opent de avond


Foto Amstelveen
(Foto JCI Amsterdam-Amstelland - 2020)

Leerlingen van de basisschool die aan het diner hielpen worden aan de gasten geïntroduceerd


Foto Amstelveen
(Foto JCI Amsterdam-Amstelland - 2020)

De organisatoren van het diner van JCI Amsterdam-Amstelland vlnr.: David Zuilhof, Joost Samsom, Petra Groot Nibbelink, Maaike van Tol, Bilal Çaki en Martin Bijl


De vereniging bestaat uit lokaal betrokken ondernemende mensen tot 40 jaar oud. Er werd deze keer weer duurzaam, zo min mogelijk afval, biologisch, vegetarisch, groente en fruit van het seizoen en zoveel mogelijk lokaal, gekookt en gegeten. Deelnemers van diverse achtergrond ontmoetten elkaar en spraken over elkaars levenservaring en cultuur. Het diner werd geopend door Frank Berkhout (D66) wethouder Onderwijs. Een aantal leerlingen van de basisschool hielpen mee met het diner klaar maken. Wij danken Albert Heijn Groenhof voor het overheerlijke dessert! Meer weten: kijk op www.jciaa.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.