Bijgewerkt: 15 juni 2024

Het ANNA kunst- en cultuurcentrum 5 dagen per week open

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Dimphy Ott de Vries
17-11-2017

De voormalige St. Annakerk aan de Amsterdamseweg 22 in Amstelveen krijgt een andere bestemming. ANNA wordt het proeflokaal en de tweede brouwerij van de Naeckte Brouwers, vergaderlocatie van de Heem Locaties en Kunst- en Cultuurcentrum.

De afgelopen maanden is hard gewerkt om van ANNA een geweldige plek te maken, waar elke Amstelvener zich thuis zal voelen. Op vrijdag 24 november 2017 is het zover. Dan opent ANNA haar deuren. Vanaf dan zal het proeflokaal elke woensdag t/m zondag van 15.00 – 22.00 uur geopend zijn. Heem Locaties start vanaf dat moment met de verhuur van de bijzondere consistorie en de prachtige orgelruimte. De ketels van de Naeckte Brouwers volgen begin volgend jaar.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Het openingsfeest van ANNA op 11 november 2017


Er zal van alles geprogrammeerd gaan worden: van concerten tot een TEDx lezing, van exposities tot een meditatieve gongsessie. Houd voor het actuele programma onze Facebookpagina en de lokale media in de gaten. Bent u benieuwd naar de lekkere biertjes van de Naeckte Brouwers, naar de nieuwe functie van het orgel, of naar onze enorme houtkachel? Kom op visite bij ANNA! Meer informatie op de website: www.anna-amstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.