Bijgewerkt: 15 april 2024

Het Amstelveens Symfonie Orkest geeft najaarsconcert 2022

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Amstelveens Symfonie Orkest
11-11-2022

Het Amstelveens Symfonie Orkest geeft onder leiding van dirigent Yvonne de Winter op zondag 27 november 2022 wederom een gevarieerd concert.

Naast de energieke '104e Symfonie' van Haydn staat de heerlijke 'Suite Pastorale' van Emmanuel Chabrier op het programma. Daarnaast speelt de blazerssectie de 'Trevelyan Suite' van Malcolm Arnold en de strijkerssectie de 'Variaties en Fuga op een thema van Johann Kuhnau' van Hendrik Andriessen. Tenslotte zal onze eigen concertmeester Virginia Cinelli de virtuoze 'Zigeunerweisen' van Pablo de Sarasate uitvoeren. Het belooft een prachtig concert te worden.Het Amstelveens Symfonieorkest is een amateurorkest met een symfonische bezetting van ongeveer 30 ervaren musici, gevorderde amateurs ondersteund door professionele spelers. Het orkest streeft ernaar om minstens twee programma's per jaar op verschillende locaties in en rond Amstelveen uit te voeren.  Daarnast treedt het AmSO op in verzorgingstehuizen in Amstelveen en omstreken.  Het orkest bestaat sinds 1976.

Het concert start om 15:00 in de Paaskerk, Augustinusplein 1, Amstelveen. Toegang € 15,00, jongeren tot en met 18 jaar € 7,50. Contactloos betalen. Meer informatie en online kaartverkoop: www.amso-orkest.com .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.