Bijgewerkt: 1 februari 2023

Het Amsterdamse Bos bestaat 75 jaar

Nieuws -> Amsterdamse Bos

Bron: Amsterdamse Bos
07-01-2009

Op 30 april 1934 ging de eerste spade voor de aanleg van het Amsterdamse Bos de grond in. Het 75-jarig bestaan van het Bos is reden om 2009 tot jubileumjaar uit te roepen. Met het hijsen van een vlag door Tim Muller (directeur dienst Maatschappelijke Ontwikkeling) is het jubileumjaar van het Amsterdamse Bos officieel gestart.

Vlag  Amstelveen
(Amsterdamse Bos - 2009)

Tim Muller (l) directeur dienst Maatschappelijke Ontwikkeling van de Gemeente Amsterdam hijst de jubileumvlag voor het Bezoekerscentrum van het Amsterdamse Bos


Het jubileum wordt aangegrepen om samen met andere organisaties een extra impuls te geven aan de belangrijke rol die het Amsterdamse Bos speelt op het gebied van sport en bewegen, cultuur en educatie. Daarom worden het gehele jaar evenementen en activiteiten in het Bos georganiseerd. Meer informatie over de veelal gratis toegankelijke evenementen en activiteiten in het jubileumjaar is te vinden op de website van het  Amsterdamse Bos.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.