Bijgewerkt: 19 januari 2022

Het Broersepark Familiefestival editie 2013

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
30-07-2013

Het Broersepark Familiefestival is weer in aantocht! Ook dit jaar staat het altijd zomerse en feestelijke Broersepark Familiefestival op de agenda! Dit festival organiseert het Amstelveens Poppentheater in samenwerking met de Gemeente Amstelveen. U kunt drie dagen GRATIS genieten van openluchtvoorstellingen op de zondagen 25 augustus en 1 en 8 september 2013. Aanvang 15.00 uur.

Het festival gaat op zondag 25 augustus 2013 van start met de humoristische en hilarische dansvoorstelling 'Buurman op vakantie' van Plan D! Op 1 september swingen en dansen we mee met De Kinderband Liedjes Show vol met vrolijke popliedjes!

Broersepark festival Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Het Broersepark Familiefestival in 2010. Net als bij de vorige festivals, in 2010 was er ook veel belangstelling voor dit gratis kindertheater in het Broersepark


Het feestelijke festival wordt op 8 september afgesloten met de acrobatische voorstelling Circus Hoetchatchov, door Compagnie Hoetchatcha! De locatie is op het terrein van Jeu de Boulesvereniging De Bulderbaan (achter het Indië monument) in het Broersepark. Het terrein, zal zoals andere jaren te herkennen zijn door de feestelijke aankleding in festivalsfeer!

U hoeft niet te reserveren! Kom gezellig naar een, of meer zondagen tijdens het Broersepark Familiefestival 2013! Meer informatie over de voorstellingen kunt u vinden op www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.