Bijgewerkt: 31 maart 2023

Het Broersepark Familiefestival editie 2014 met extra voorstelling!

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
29-07-2014

Ook dit jaar staat het altijd zomerse Broersepark Familiefestival op de agenda! Dit festival organiseert het Amstelveens Poppentheater in samenwerking met de gemeente Amstelveen. U kunt drie dagen GRATIS genieten van openluchtvoorstellingen op de zondagen 24 en 31 augustus en 7 september 2014. Aanvang 15.00 uur.

Het festival gaat op zondag 24 augustus van start met de hilarische, oosterse illusieshow ‘Fata Morgana’ van Theatergroep Hilaria. Op 31 augustus brengen Wietske Vogels en Milan Seegers het hoepelspektakel ‘De Grote Hula Show’.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Het Broersepark Festival in augustus 2013


Het feestelijke festival wordt op 7 september afgesloten met dit jaar voor het eerst twee voorstellingen! Om 12.00 uur brengt De Peuterliedjesband speciaal voor de kleintjes een liedjesprogramma en om 15.00 brengt Theater van Santen Leve het Nijlpaard, een vrolijke muziektheatervoorstelling. De locatie is op het terrein van Jeu de Boules vereniging De Bulderbaan (achter het Indië monument) in het Broersepark. Het terrein za, zoals andere jaren te herkennen zijn door de feestelijke aankleding in festivalsfeer! U hoeft niet te reserveren! Kom gezellig naar een of meer zondagen tijdens het Broersepark Familiefestival 2014! Meer informatie over de voorstellingen kunt u vinden op www.amstelveenspoppentheater.nl


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.